Web Analytics Made Easy - Statcounter

رقابت‌های کشتی آزاد گزینشی المپیک در قاره آسیا در شهر آلماتی قزاقستان برگزار شد که ملی‌پوشان ایران در اوزان 65، 74 و 97 کیلوگرم موفق شدند سهمیه المپیک را کسب کنند.

به گزارش برنا؛ رقابت‌های کشتی آزاد گزینشی المپیک در قاره آسیا در شهر آلماتی قزاقستان برگزار شد که ملی پوشان ایران در اوزان ۶۵، ۷۴ و ۹۷ کیلوگرم موفق شدند سهمیه المپیک را هم کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشتی آزاد ایران پیش از این در پیکارهای جهانی سال ۲۰۱۹ قزاقستان در اوزان ۵۷ کیلوگرم توسط رضا اطری، ۸۶ کیلوگرم توسط حسن یزدانی و ۱۲۵ کیلوگرم توسط یدالله محبی، صاحب سهمیه المپیک شده بود که با این حساب هر ۶ سهمیه کشتی آزاد ایران در المپیک به دست آمد.

محمدحسین محبی، پیشکسوت کشتی آزاد، درباره عملکرد تیم ملی ایران در رقابت‌های گزینشی المپیک توکیو در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری برنا اظهار کرد: مسابقات خوبی بود به ویژه در پایان برای ما همراه با کسب کامل سهمیه های المپیک توکیو بود. البته برخی دوستان معتقد هستند که از نظر فنی مسابقات سطح بالایی نداشته که کاملا هم حرفشان درست است اما باید پذیرفت که شرایط مسابقه همین است یک رویداد در یک سطح فنی بسیار بالا برگزار می شود و یک رویداد دیگر برعکس، مهم این است که کشتی گیران باید بدانند برای چه پا در این میدان گذاشتند که خوشبختانه هدف هم از حضور در قزاقستان آن هم در شرایط کرونایی فقط گرفتن سهمیه بود که محقق شد.

او با اشاره به نتیجه احتمالی کشتی گیران در المپیک توضیح داد: ایران همیشه در المپیک روی سکو بوده است. حالا این دوره کمی شرایط بخاطر کرونا متفاوت است باید دید کشتی گیران در این مدت چه برنامه آماده سازی را طی کردند اما با این حال من به المپیک توکیو هم بسیار خوشبین هستم.

کسب هر 6 سهمیه قابل پیش بینی بود

بهروز یاری، پیشکسوت کشتی آزاد درباره عملکرد آزادکاران در رقابت‌های گزینشی المپیک در قزاقستان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری برنا اظهار کرد: مسابقات قزاقستان از نظر تکنیکی و فنی سطح بسیار بالایی ندارد و نتیجه این مسابقات از قبل هم قابل پیش بینی بود. به نظرم گرفتن سهمیه برای ایران قابل افتخار نیست اگر نتیجه غیر از این بود باید ایراد گرفته می شد. حریف هایی که در این رویداد حضور داشتند رقبای اصلی ما نیستند بنابراین خیلی نمی توان به نتایج دلخوش بود که در المپیک هم قرار است بدرخشیم. تنها کسی که عملکرد خوبی نداشت حسین نوری بود که آنهم به دلیل افتی است که پس از گذراندن دوران کرونا داشت.

او با اشاره به مسابقات المپیک توکیو ادامه داد: چیزی تا المپیک باقی نمانده است بنابراین باید آماده سازی تیم را هرچه سریعتر آغاز کنیم. البته هنوز ترکیب اعزامی به توکیو مشخص نشده است. این مسابقات هم ملاک درستی برای گزینش المپیکی ها نیست. کشتی گیران فقط برای کشور سهمیه گرفتند و در نهایت این کادر فنی و فدراسیون است که نفرات نهایی را انتخاب خواهند کرد.

یاری گفت: تجربه ثابت کرده که در کشتی هر زمان که ما به زیر ساخت ها توجه کردیم موفق شدیم چند کشتی گیر طراز اول را تربیت کنیم. الان خوشبختانه در همه اوزان چند کشتی گیر خوب داریم که با هم برای حضود در المپیک رقابت می کنند و این کار درستی است که فدراسیون انجام داده و قابل تقدیر است، مثلا در وزن 86 کیلوگرم کامران قاسم پور واقعا چیزی کم از حسن یزدانی ندارد.

سخن آخر

با شیوع ناگهانی ویروس کرونا در سراسر جهان، تمامی فعالیت ها و مسابقات ورزشی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و حتی سیاسی در دنیا تحت تاثیر شدید این ویروس قرار گرفت. رقابت های المپیک نیز به عنوان مهمترین رویداد ورزشی جهان که قرار بود تابستان ۱۳۹۹ به میزبانی توکیو برگزار شود، پس از کش و قوس های فراوان با یک سال تعویق قرار است مرداد ماه ۱۴۰۰ برگزار شود. بی تردید کشتی جزو رشته های پر امید برای کسب مدال های خوشرنگ در المپیک توکیو است که بسیاری از مردم و مسئولان ورزش کشور انتظار درخشش این رشته را در المپیک پیش رو را دارند. تیم ملی کشتی آزاد ایران در المپیک ۲۰۱۶ ریو با تک مدال طلای حسن یزدانی، نقره کمیل قاسمی و برنز حسن رحیمی نتیجه ای به مراتب بهتر از کشتی فرنگی را رقم زد، نتیجه ای که اینبار از تیم جدید کادر فنی و در راس آن ها غلامرضا محمدی و محسن کاوه به عنوان سرمربی و مدیر فنی انتظار ‌تکرار و حتی بهتر شدن آن نیز وجود دارد. 4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کشتی گزینشی المپیک المپیک توکیو کشتی گیران کشتی آزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۹۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپهرزاد: کسب سهمیه ارزنده و انتظار مدال از دوومیدانی کاران در المپیک نامتناسب است

هادی سپهرزاد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در مورد شرایط ملی‌پوشان دوومیدانی برای کسب سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: در تورنمنت‌های انتخابی رکورد‌ها با ارزش‌تر از مدال‌ها هستند. کسب قهرمانی یا مدال‌آوری زیباست ولی اگر رکورد‌هایی ثبت شود که امتیاز آن به کسب سهمیه کمک کند، اهمیت بیشتری دارد. ملی‌پوشانی که شانس کسب سهمیه دارند در حال تلاش هستند تا بتوانند به این مهم دست یابند. حضور در مسابقاتی که معتبر هستند نمایندگان دوومیدانی ایران را به کسب سهمیه نزدیک‌تر می‌کند. بچه‌های ما با دست خالی در حال تلاش هستند و چهار نماینده ما موقعیت خوبی را به سبب حضور در بازی‌های آسیایی هانگژو و مسابقات داخل سالن آسیا به دست آورده‌اند.

حضور در پنج تورنمنت معتیر منجر به سهمیه المپیک می‌شود

مدیر سابق تیم‌های ملی دوومیدانی ادامه داد: فرزانه فصیحی، حسن تفتیان، حمیده اسماعیل‌نژاد و مهدی صابری در موقعیت خوبی هستند. مهدی پیرجهان و حسین رسولی در مسابقات داخل سالن امکان حضور را نداشتند، چون در فضای باز می‌توانند رشته خود را برگزار کنند. کارسخت‌تری پیش روی آنهاست و باید در دو ماه باقیمانده تا اتمام مسابقات انتخابی بتوانند سهمیه بگیرند. در برخی ماده‌های دوومیدانی مثل پرتاب وزنه و پرتاب دیسک مرحله نیمه‌نهایی نداریم و فقط مرحله فینال است، حضور در مرحله نیمه‌نهایی هم امتیاز قابل توجهی به همراه دارد. کسب سهمیه المپیک با حضور در پنج تورنمنت معتبر میسر می‌شود. حسین رسولی سال گذشته قهرمان بازی‌های آسیایی شد و در مسابقه دیگری به خاطر کم‌تجربگی ششم شد، سه مسابقه کشوری شرکت کرد که امتیاز بالایی به همراه نداشته، برای همین با چالش امتیازی برای کسب سهمیه مواجه شده است.  

باز هم سهمیه المپیک می‌گیریم

وی ادامه داد: مهدی صابری شرایط متفاوتی دارد. سال گذشته در مسابقات خوبی شرکت کرده و رنکینگ خوبی دارد. عملکرد مهدی پیرجهان در سال گذشته از لحاظ رکورد بد نبود ولی از نظر نتیجه‌گیری شرایط خوبی نداشت. در مسابقاتی که در سطح کشوری و بین‌المللی دارد می‌تواند به نتیجه مطلوب برسد و سهمیه بگیرد. شرایط حمیده اسماعیل‌نژاد بد نیست، او در مسابقات خوبی شرکت کرده و می‌تواند به سهمیه برسد. رسولی و پیرجهان تنها ملی‌پوشانی هستند که می‌توانند امتیاز رنکینگ خود را تغییر دهند. دیگر نمایندگان ما بعید می‌دانم به صورت محسوسی بتوانند رنکینگ خود را از لحاظ امتیازی تغییر دهند ولی از نظر جایگاهی بستگی به رقبایی دارد که با آنها مسابقه می‌دهند. به نظرم بعد از فصیحی، تفتیان و اسماعیل‌نژاد هم سهمیه می‌گیرند و در ادامه صابری و پیرجهان می‌توانند به سهمیه برسند و رسولی هم باید تلاش مضاعفی کند، چون شرایط سخت‌تری نسبت به دیگر نمایندگان کشورمان دارد. باید در مسابقات امتیازی شرکت کند و پرتاب‌های درخشانی داشته باشد و حتی می‌تواند با صعود به المپیک یک پای فینال باشد.

سپهرزاد درباره اینکه انتظار کسب مدال المپیک از فرزانه فصیحی و دیگر ملی‌پوشان انتظار زیادی نیست، گفت: با توجه به صحبت‌هایی که در فضای مجازی می‌شود، این انتظار زیادی است که فصیحی یا دیگر نمایندگان کشورمان موفق به کسب سهمیه شوند. اینکه سهمیه المپیک کسب شده ارزش بزرگی دارد و حضور در المپیک کار ارزنده‌ای است ولی برای کسب مدال به نظرم انتظار بسیار زیادی و نامتناسبی است، چون کار بسیار سختی پیش روی نمایندگان کشورمان قرار دارد.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • وحدانی: هزینه هنگفتی کردیم تا شمشیربازی مدال المپیک بگیرد/ نتایج بدی در سئول نگرفتیم
  • سپهرزاد: کسب سهمیه ارزنده و انتظار مدال از دوومیدانی کاران در المپیک نامتناسب است
  • زمان آخرین انتخابی المپیک برای کشتی‌گیر ایران
  • سرلک در جست‌وجوی آخرین سهمیه کشتی ایران
  • خیز کشتی گیر ایران برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک پاریس
  • خیز ملی‌پوش کشتی آزاد برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک
  • دردسر عجيب هركول كشتى ايران (عکس)
  • دیوید تیلور از کشتی خداحافظی می‌کند؟
  • تمام رشته‌های المپیکی باید مورد حمایت قرار گیرند