Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا دبیر ظهر امروز بعد از کسب سه سهمیه المپیک در کشتی آزاد که به تکمیل شدن تیم ملی منتهی شد، با اظهار گلایه از بودجه ناچیز کشتی در مقایسه با برنامه‌های متعدد این رشته گفت: به تمامی مسئولان ورزش و مردم و اهالی کشتی می گویم. کمترین زحمت را من کشیدم و به همه خسته نباشید می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

می‌شد سهمیه‌های‌مان در کشتی فرنگی هم ۶ عدد شود که امیدوارم با تجربه‌ای که محمد بنا دارد، در بلغارستان هم آن سهمیه کسب شود.

دبیر به مشکلات مالی کشتی اشاره کرد و گفت: یک صحبت کلی دارم. با این پول‌ها و اعتباری که می‌دهید دیگر نمی‌شود کار کرد. نمی‌گویم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک که البته یک جاهایی هم به آنها برمی‌گردد، اما روی سخنم با دولت و مجلس است. کشتی مثل فرش، خاویار، نفت و انرژی هسته‌ای برای ایران است. با تمام احترامی که برای همه رشته‌ها قائلم این را می‌گویم که شما صد را دارید چرا از دستش می‌دهید؟ به والله با این پول‌ها نمی‌شود کار کرد. آن زمان که این بودجه را می‌دادید دلار سه هزار تومان بود. شما دارید بودجه دلار سه هزار تومانی را به ما می‌دهید در حالی که دلار هشت برابر شده و همه هزینه‌های ما اینجا دلاری است.

رئیس فدراسیون کشتی افزود: می‌توانستیم همه سهمیه‌ها را بگیریم. من به شما محکم می‌گویم با این اعتبارهایی که می‌دهید روی کشتی در المپیک حساب نکنید. نه تنها در این المپیک که المپیک‌های بعدی ما هم دارد خراب می‌شود. برای المپیک‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۸ باید از الان کار کنیم. رئیس بعدی هم بیاید، من باید برایش زیرساخت آماده کرده باشم. باید نوجوانان و جوانان را برای رئیس بعدی آماده کنم که با این پول‌ها نمی‌توانم.

وی با اشاره به اینکه هزینه‌های ارزی اعزام‌های اخیر ۱۴۴ هزار یورو شده، خاطرنشان کرد: در همین فروردین ماه ۶ اعزام داشتیم. دو تا گزینشی آزاد و فرنگی، دو تا آسیایی آزاد و فرنگی و دو تیم آزاد و فرنگی هم به بلغارستان. ببینید فقط هزینه‌های ارزی ما چقدر شده است. نزدیک دو میلیارد هزینه بلیت آسیایی و گزینشی شده و بابت بلیت بلغارستان هم ۶۰۰ -۷۰۰ میلیون هزینه کرده‌ایم. همین الان ۷ میلیارد از بودجه سالیانه ما رفته است. آقایان! با این بودجه کشتی ما نمی‌چرخد و کشتی روز به روز خراب‌تر می‌شود. اگر کشتی می‌خواهید و می‌خواهید در المپیک موفق باشد در جیب‌تان دست کرده و درست و حسابی خرج کنید.

رئیس فدراسیون کشتی در پایان افزود: رئیس جمهور هم اینجا بنشیند می‌گویم کشتی با این پول‌ها نمی چرخد. چون کشتی را دوست دارم اعلام می‌کنم که ۱۰ مرداد المپیک برای ما شروع می‌شود اما با این اعتبارات، کشتی امیدوار به المپیک نباشد. این را از دو سال پیش هم گفتم. حرفی که می‌زنم خواسته ما از دولت و مجلس است. کشتی برای من نیست، کشتی بِرند جمهوری اسلامی است و وظیفه مجلس و دولت است که از آن حمایت کنند.

کد خبر 5186496

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا دبیر فدراسیون کشتی کشتی آزاد فوتبال تیم فوتبال پرسپولیس لیگ قهرمانان فوتبال آسیا تیم فوتبال استقلال تهران کشتی فرنگی کشتی آزاد تیم فوتبال فولاد خوزستان لیگ برتر فوتبال ایران کسب سهمیه المپیک فدراسیون فوتبال جودو مهدی طارمی علیرضا دبیر شهاب الدین عزیزی خادم پول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۵۵۰۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم

به گزارش جام جم آنلاین از روابط عمومی کمیته ملی المپیک؛ این دیدار که با حضور نصراله پریچهره سرپرست فدراسیون انجمن‌های ورزشی، سهراب آزاد رئیس انجمن سپک تاکرا و جمعی از مدیران کمیته ملی المپیک، فدراسیون وانجمن سپک تاکرا برگزار شد، دکتر سید مناف هاشمی ضمن خیر مقدم به دبیر کل فدراسیون جهانی ابرازداشت:تداوم سفر‌های شما به ایران بنوعی بیانگر نگاه ویژه و حمایتی شما از سپک تاکرای ما است و بسیار جای تقدیر دارد، ما هم به نوبه خود از زحمات سرپرست فدراسیون و رئیس انجمن در راستای رشد و ارتقا این رشته تقدیر می‌کنیم بخصوص که سپک تاکرا مورد توجه بسیاری از علاقه مندان، بخصوص جوانان ما قرار گرفته، ولی به نظر می‌رسد روند حرکتی آن کمی کند بوده، ولی در سال‌های اخیر شتاب خوبی گرفته است و آرام آرام با توجه به پتانسیلی که دارد می‌تواند به سمت فدراسیونی شدن حرکت نماید تا دست ما هم برای کمک بازتر باشد.

دبیر کل کمیته ملی المپیک خاطر نشان کرد:با توجه به میزبانی ایران در رقابت‌های زیر ۲۳ سال پسران که مرداد ماه سالجاری برگزار می‌شود از حمایت‌های شما در این زمینه تشکر می‌کنیم و این قول را می‌دهیم که کمیته ملی المپیک در حد توان در ابعاد مادی و معنوی حمایت لازم را در برگزاری این مسابقات خواهد داشت و قطعا این رشته در بازی‌های داخل سالن بانکوک و بازی‌های آسیایی پیش رو با توجه به روند رو به رشدی که دارد طی جلساتی که با حضور کارشناسان و مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک انجام می‌شود، پس از بررسی نقطه نظرات کارشناسان می‌تواند شانس بالایی برای شرکت در این رقابت‌ها داشته باشد.

دکتر سید مناف هاشمی در خاتمه ابرازداشت:بر روی حمایت ما از سپک تاکرا در کمیته بین المللی المپیک حساب کنید بخصوص که حضور بانوان ما با حجاب اسلامی در رقابت‌های مختلف آن بسیار ارزشمند است و جا دارد ضمن قدردانی از زحمات آقای سهراب آزاد در راستای رشد این رشته به این موضوع اشاره کنم که فدراسیونی شدن یک رشته بستگی به تصمیمات کارشناسانه‌ای دارد که وزارت ورزش انجام می‌دهد، ولی با پتانسیلی که در این رشته می‌بینیم می‌تواند بسمت فدراسین شدن حرکت نماید و نگاه ما به سپک تاکرا چه در عرصه داخلی و چه در عرصه بین المللی حمایتی است.

 در ادامه دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا ضمن تقدیر از حمایت‌های کمیته ملی المپیک از این رشته عنوان داشت:من از ابتدا در جریان ورود، رشد وتوسعه سپک تاکرا در ایران بوده و می‌دانم چه قدر زحمت کشیدند، به همین دلیل نگاه ویژه‌ای بر روی سپک تاکرای ایران دارم بطوریه وقتی بحث رهبری این رشته در آسیای میانه به میان آمد به رغم اینکه یکی از کشور‌ها ابراز تمایل کرد، ولی گفتم این مسئولیت برای ایران است که این سال‌ها خیلی برای رشد و ارتقا این رشته تلاش کرده بطوریکه داشتن چهار کرسی بین المللی از سوی نمایندگان ایران خود گواهی بر این ادعاست.
رئیس سنگاپوری فدراسیون سپک تاکرا آسیا در ادامه عنوان داشت:وقتی قصد سفر به ایران را داشتم دبیر کل کمیته ملی المپیک کشورم به من گفت سلام بنده را به مسئولان کمیته ملی المپیک ایران برسانید، به شخصه بسیار خوشحالم که تعاملات خوبی در زمینه ورزشی بین دو کشور وجود دارد و امیدوارم اگر برنامه‌ای برای تفاهمنامه نامه ورزشی بین دو کشور وجود دارد قطعا در آن توجه ویژه‌ای به سپک تاکرا و استفاده از تجارب مربیان سنگاپوری این رشته در ایران شود و امیدوارم روزی شاهد فدراسیونی شدن آن در ایران باشم.

حلیم بن قادر درپاسخ به این سئوال دکتر هاشمی که چند کشور در جهان فدراسیون سپک تاکرا دارند گفت: در حال حاضر در جهان ۶۵ کشور فدراسیون سپک تاکرا دارند و به همین دلیل اقدامات لازم از سوی فدراسیون جهانی با کمیته بین المللی المپیک برای به رسمیت شناختن و عضویت آن در IOC انجام دادیم که بسیار مطلوب بود و بر روی حمایت ایران در کمیته بین المللی المپیک از سپک تاکرا حساب باز کرده ایم.

دبیر کل فدراسیون جهانی سپک تاکرا در خاتمه ابراز داشت:اهداء میزبانی رقابت‌های پسران زیر ۲۳ سال در ایران و بخصوص کمک تجهیزاتی که برای تامین این مسابقات و برگزاری اجلاس قاره‌ای در حاشیه این رقابت‌ها داشته ایم بیانگر اعتمادی است که به کشور ایران و سپک تاکرای شما داریم.

 

دیگر خبرها

  • علیرضا دبیر، نام رسول خادم را حذف کرد
  • روایت علیرضا دبیر از تصمیم فدراسیون کشتی درباره حسن یزدانی
  • علیرضا دبیر: چرا حسن یزدانی را انتخاب کردیم؟ چون طلای المپیک دارد
  • روایت جدید علیرضا دبیر از داستان خبرساز حسن یزدانی
  • روایت دبیر از تصمیم اتخاذ شده برای «یزدانی»/ربطی به «تیلور» نداشت
  • بر روی حمایت ایران از سپک تاکرا درIOC حساب باز کرده ایم
  • دبیر درباره المپیک: یک طلا بگیریم هنر کردیم!
  • دبیر: درباره یزدانی به وقتش صحبت می‌کنم/مهم این است بدنه دولت ورزش را در حد قرمز و آبی نبینند
  • نظر محمدرضا طالقانی درباره رسول خادم و علیرضا دبیر و درخواست مهمش از رئیس فدراسیون کشتی | ویدئو
  • انتقاد اوزونیدیس از هواداران: شما باید حامی بازیکنان باشید نه انتقادکننده